Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Andrijašević

Rijeka u utakmici punoj preokreta pobijedila Osijek 3:2 i nastavila pohod na naslov prvaka!

Osijek - Rijeka
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/8
19.02.2017.
u 16:57

Riječani su tako ostali vodeća na tablici, održali su šest bodova prednosti pred Dinamom koji je jučer pobijedio Slaven Belupo s 3:2.

Rijeka, vodeća momčad HNL-a, u nastavak prvenstva krenula je pobjedom. Više od tri tisuće ljudi u Gradskom vrtu gledalo je fenomenalnu utakmicu 21. kola, a Rijeka je kao gost pobijedila Osijek s 3:2. Bio je to susret pun preokreta, dobrih prigoda i lijepih poteza, a gosti su na kraju bili s(p)retniji i kući odlaze s velika tri boda. Prvu prepreku na putu prema naslovu prvaka Kekovi igrači su riješili...

Rijeka je puno bolje otvorila susret, nasrnula je na gol Osijeka pa je u prvih 20 minuta imala nekoliko lijepih prilika. Međutim, Gavranović, Andrijašević i Gorgon nisu bili precizni.

No, njihov pritisak urodio je plodom već u 18. minuti, Vešović je ubacio s desne strane za Bradarića na petercu koji je prebacio na drugu stativu, a Gavranović nije imao velikih problema i zatresao je mrežu domaće momčadi za veliko slavlje Armade koja je u Osijeku došla u sodlidnom broju, bilo ih je više od 300.

Nakon toga Gorgon je imao priliku možda već tada prelomiti utakmicu, ali promašio je veliku prigodu, što je vrlo brzo kažnjeno. Do tog trenutka igrala je samo Rijeka, ali onda je u samo osam minuta Osijek potpuno preokrenuo. Prvo je Dmitro Lopa zabio svoj prvi gol za Osijek u osmom nastupu, a onda je u 31. Muzafer Ejupi doveo domaćina u vodstvo.

U nastavku susreta Kekova momčad se trgnula, odmor im je dobro došao pa je već u 56. Andrijašević izjednačio. Vešović je ubacio, a novopečeni hrvatski reprezentativac glavom zabio za 2:2. Potvrdu da će i na proljeće biti u sjajnoj formi Andrijašević je dao u 85. minuti. Gorgon je dobro skočio na jednu ispucanu loptu i glavom gurnuo u for Andrijaševiću koji vuče sve do kaznenog prostora i onda preciznim udarcem zabija svoj drugi gol te svojoj momčadi donosi pobjedu.

Riječani su tako ostali vodeća na tablici, održali su šest bodova prednosti pred Dinamom koji je jučer pobijedio Slaven Belupo s 1:0.

Rezultati by SofaScore

Komentara 10

ZG
zgrio
17:21 19.02.2017.

Ako Dinamo ostane drugi može to zahvaliti isključivo onome tko je poklonio Andrijaševića Rijeci. Mali trpa nemilice i to ključne golove. Pozdrav Dinamovoj struci

Avatar cluesblues
cluesblues
17:06 19.02.2017.

nelosa tekma - dinamo si jos jednom moze lupat s nogom u g... jer je poklonio andrijasevica rijeci...bilo bu zanimljivo u predstojecim kolima...

SA
Sale7
17:16 19.02.2017.

Forza Fiume. Ajmo Rijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije