Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujevica

Rijeka se petardom poigrala s Osijekom

Rijeka - Osijek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
30.08.2015.
u 23:28

Rijeka je s tri nova boda skočila na 2. mjesto ljestvice s dva boda manje od vodećeg Dinama, dok su Osječani pretposljednji.

Nogometaši Rijeke u zadnjoj su utakmici osmog kola Prve HNL lakoćom na Rujevici svladali goste iz Osijeka. Završilo je s uvjerljivih 5:0 za momčad Matjaža Keka.

Do kraja prvog poluvremena Osječani su primili tri pogotka. Načeo ih je Bekim Balaj pogotkom u 16. minuti. Bezjak je u 32. povisio na 2:0, a Mitrović je u 43. zaključio prvi dio.

U nastavku je drugi gol zabio Balaj (49.), a konačan omjer postavio je Sharbini u 90.

Rijeka je s tri nova boda skočila na 2. mjesto ljestvice s dva boda manje od vodećeg Dinama, dok su Osječani pretposljednji. U idućem kolu, nakon reprezentativne pauze, Kekova družina gostuje u Puli kodIstre.

>>Šovšić i Livaković potpisali, Šimunović odlazi u Celtic za šest milijuna eura

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
06:50 31.08.2015.

Dok je na klupi europski trenerski mag HNK Rijeka ima klasu i potrebnu trenersku klasu za drugo mjesto u HNL-u i poneki čudesni iskoraj u europskim takmičenjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije