Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Rijeka razbila Sheriff u gostima i ponovno ušla u Europsku ligu!

Rijeka
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/2
28.08.2014.
u 20:56

Momčad Matjaža Keka još je jednom potvrdila da je postala respektabilna europska momčad koja može rutinski odigrati ovakve utakmice

Nogometaši Rijeke i drugi put zaredom igrat će u skupinama Europske lige! Momčad s Kantride rutinski je pobijedila Sheriff i u uzvratu, završilo je 3:0.

Prvi susret Riječani su dobili 1:0 i bili su favorit uoči uzvrata, ali početne minute utakmice u Tiraspolu pripale su domaćinu. No, bila je to samo dominacija u posjedu lopte, nisu Moldavci ništa konkretno napravili. Kako se bližila sredina prvog dijela, hrvatski doprvak se dizao, uspostavio ravnotežu, a u 29. minuti je i poveo. Brezovec je ubacio iz slobodnog udarca, u skoku su bili Moises i Ligger Moreira, lopta je završila u mreži, a pogodak je službeno upisan kao autogol.

Foto: Nel Paveltić/PIXSELL

A na kraju prvog dijela u strijelce se upisao i Kramarić koji je pospremio loptu u mrežu nakon odlične akcije sa Sharbinijem.

U nastavku je Rijeka kontrolirala susreta, a u 61. minuti i Moises je zabio i zapečatio sudbinu Sheriffa. Momčad Matjaža Keka još je jednom potvrdila da je postala respektabilna europska momčad koja može rutinski odigrati ovakve utakmice. Na radost navijača iz Rijeke, a i svih ostalih u Hrvatskoj, ove sezone ponovno ćemo imati prekrasnu europsku nogometnu jesen, a europski velikani dolazit će na Kantridu. Prošle sezone Rijeka je u skupinama EL-a skupila četiri boda, a Kantrida je bila neosvojiva tvrđava. Nadamo se, a i vjerujemo, da se ove godine može nadmašiti i taj uspjeh.

>>Oproštaj od Europe: Hajduk na prepunom Poljudu nije uspio zabiti

Komentara 10

CR
crocro
20:46 28.08.2014.

Nogometaši Rijeke ove sezone će nam ispričati jednu lijepu Hrvatsku priču. Priča nije bajka ali je bajkovita. Svaka čast Rijeci i treneru Keku, čestitam im na velikom uspjehu uz želju da i dalje uspješno predstavljaju Hrvatski nogomet i Hrvatsku.

DU
Deleted user
19:58 28.08.2014.

Brrrrrraaavvvvvvoooooooo dečki,bravvoooooooo Matjaž

PR
provokatorica
20:30 28.08.2014.

Kaže se DOMINACIJA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije