Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Rijeka prepolovila mjesta za Torcidu

Hajduk, Lokomotiva, Torcida (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
04.04.2014.
u 09:54

Rijeka je odgovornima u Hajduku objasnila da je napravila kavez za gostujuće navijače kapaciteta 600 mjesta i da ne može pustiti 1000 navijača u taj kavez

Prije šest mjeseci, potkraj rujna, zgražali smo se zbog nemilih scena na Kantridi. Zbili su se žestoki obračuni, svjedočili smo pravom ratu dimnim bakljama između Torcide i Armade. Navijači Hajduka i Rijeke jedni na druge gledaju kao bik na crvenu krpu u koridi.

Nakon tog rujanskog dvoboja uvedeni su famozni navijački “vaučeri”, koji su homogenizirali navijače. Mjesecima je bilo ugodno na tribinama, najveći “neprijatelji” kupovali su ulaznice jedni drugima. Akcijski plan je ismijan, kasnije i ukinut. I evo nas na početku, opet je panika od dvoboja Rijeke i Hajduka, podno stijena Kantride bit će puno vrućih glava. Hajdukovi navijači najavu da će za njihovu tribinu biti pušteno samo 600 ulaznica shvatili su kao provokaciju.

S druge strane, Rijeka je odgovornima u Hajduku objasnila da je napravila kavez za gostujuće navijače kapaciteta 600 mjesta i da ne može pustiti 1000 navijača u taj kavez. Inače, taj dio za Hajdukove navijače bit će kavez u doslovnom smislu tako da nijedna baklja neće moći odletjeti prema terenu. Svi se nadaju da se nemile rujanske scene neće ponoviti. I predsjednik bijelih Marin Brbić apelira na mir i korektno navijanje.

>> Rijeka pogotkom Krstanovića pobijedila Istru i preskočila Hajduk

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:10 04.04.2014.

Rijeka prepolovila mjesta za Torcidu kako bi bilo pola manje psovanja, razbijanja i tugovanja posle završene utakmice.

DA
dalmatinsin
10:39 04.04.2014.

rijeka prepolovila mjesta zz torcidu da ne bi kao i svaki put do sada izgledalo da se igra n Poljudu a ne na onoj smijuriji od stadiona, a i da imaju više mjesta za svoje prijatelje izZagreba koji će imm doći pružiti svesrdnu podršku.....

DA
dalmatinsin
10:49 04.04.2014.

sreća da mi nikada ne moramo manjivati mjesta za šaku jada na Poljudskoj ljepotici jer njih dođe max 100 - 150 i od straha se skupe u grupicu da stanu u 5 m2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije