Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U LOVRANU

Rijeka predstavila nove dresove, pogledajte kako izgledaju

Rijeka dresovi
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/13
07.07.2015.
u 13:37

- Vjerujem da će naš stadion ubrzo biti spreman za utakmice i da ćemo na njemu igrati prvenstvo. Stadion je prekrasna stvar za cijelu regiju - rekao je Mišković

Rijeka je sinoć ispred 1000 navijača u Lovranu ušla u novu sezonu. Predstavljani su novi dresovi, a na kraju je navijanje vodio predsjednik Rijeke Damir Mišković.

- Vjerujem da će naš stadion ubrzo biti spreman za utakmice i  da ćemo na njemu igrati prvenstvo. Stadion je prekrasna stvar za cijelu regiju - rekao je Mišković najavivši skladbu koja bi ubuduće trebala svirati uoči utakmica Rijeke. Radi se o novoj kompilaciji koju su aranžirali Miro Buljan i Toni Cetinski spojivši u jednu skladbu pjesme 'Volim te Rijeko' i 'Najdraža Rijeko'.

>> Rijeka nastavlja 'razbijati' po Sloveniji - Krka primila četiri komada

Komentara 7

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
18:08 07.07.2015.

Nema veze kakve dresove momci nose dok njih trenira europski trenerski mag Matjaž Kek koji zna, može i uspjeva od skromnog balkanskog kluba stvoriti iznenađenje eurospke lige.

Avatar sposaric
sposaric
15:11 07.07.2015.

Čitava priredba bila je prava primorska i na svjetskoj razini. Lovran je zaslužio ovo u najmanju ruku zbog Lovranskih puhača (limena glazba") koja Rijeku prati od 1973. Sjajno posložena i raspoložena momčad. Svaka čast drugim momčadima u HNL, ali vrijemee je da konačno mi dobijemo prvaka! Navijajte, ljudi, ne mrzite i ne vrijeđajte; navijanje može biti dobra zabava.

BO
borac2525
14:55 07.07.2015.

Napokon u rijeci kriz;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije