Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK HNL-A

Rijeka pobjedom preskočila vodeći Dinamo, Gavranović zabio prvijenac

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/16
12.02.2016.
u 19:48

Rijeka je ovom pobjedom barem privremeno preuzela vrh ljestvice. Sada ima 46 bodova, jedan više od Dinama koji u nedjelju igra sa Zagrebom. Lokomotiva je na petom mjestu sa 30 bodova.

Rijeka je nastavak HNL-a i utrku za naslovom otvorila na Rujevici gdje je ugostila Lokomotivu. Momčad Matjaža Keka odigrala je solidnu utakmicu i slavila sa 2:0 u 22. kolu domaćeg nogometnog prvenstva.

Lokomotiva je mogla povesti na početku utakmice, no Andrijašević i Marić nisu bili precizni. Gostima se to osvetilo u 18. minuti kada je Rijeka povela iz prve prave prilike.

Vargić je poslao visoku loptu, Bručić je pokušao glavom vratiti Zeleniki, ali je to loše napravio. Pogrešku je iskoristio Tomasov i zabio za 1:0.

Konačni rezultat postavio je Mario Gavranović u 26. minuti. Bezjak je dobro ubacio iz teške situacije, a švicarski reprezentativac je odlično reagirao i matirao vratar Lokomotive. Novom pojačanju Rijeke to je bio prvijenac za novi klub.

Rijeka je ovom pobjedom barem privremeno preuzela vrh ljestvice. Sada ima 46 bodova, jedan više od Dinama koji u nedjelju igra sa Zagrebom. Lokomotiva je na petom mjestu sa 30 bodova.

>> Davor Šuker: Mađari, hvala na ulasku u HNL. Žalosno da nas vani više cijene nego kod kuće

Komentara 7

DU
Deleted user
20:41 12.02.2016.

Hajduk nema šanse biti drugi.

BJ
Bjelovar112
21:00 12.02.2016.

a što bi rekao kum bjeli iz ajduka jeli to regularna pobjeda Rijeke ? E moj Kekec pa nisi pitao u ove iz Splita smiješ li pobijediti nebu dobro sad tebe budu napadali .

DU
Deleted user
21:35 12.02.2016.

Rijeka je puno bolja od Ajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije