Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje na Rujevici

Rijeka pobjedom nad Istrom učvrstila prvu poziciju

Rijeka - Istra
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
28.11.2015.
u 19:04

Momčad Matjaža Keka teško je stigla do tri boda, iako je igra njegove momčadi bila uvjerljivija od rezultata

Nogometaši Rijeke u 18. kolu HNL-a na Rujevici su pobijedili Istru sa 1:0 i tako zadržali prvo mjesto na ljestvici.

Momčad Matjaža Keka teško je stigla do tri boda, iako je igra njegove momčadi bila uvjerljivija od rezultata. Riječani su dominirali, stvorili puno više prilika i kontrolirali igru te zasluženo slavili. Međutim, oko četiri tisuće navijača svejedno je strepjelo do samog kraja da im se ne dogodi kiks kao u prošlom kolu kada su pogodak za izjednačenje primili duboko u sudačkoj nadoknadi.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Marin Tomasov u 18. minuti, a u pravo on bio je najopasniji igrač Rijeke. Konstantno jer prijetio, ali više od jednog pogotka nije uspio zabiti. Najbliži tome bio je u 35. minuti kada je pogodio vratnicu.

Rijeka sada ima 38 bodova, tri više od Hajduka koji je ranije pobijedio Zagreb sa 2:0. Odmah iza je i Dinamo koji ima 33 boda, ali i utakmicu manje. Sutra na domaćem terenu dočekuje Lokomotivu i vrlo lako bi se mogao vratiti na drugu poziciju.

>>Dva jedanaesterca, dva crvena: Hajduk slavio u Zagrebu sa 2:0

>>Milović: Ovo mi je prvi crveni karton u karijeri, to je bila moja odluka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije