Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL, posljednje kolo

Rijeka pobijedila Istru, Hajduk slavio u Zagrebu

Zagreb - Hajduk
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
14.05.2016.
u 19:01

Zagreb se oprašta od prve lige kao uvjerljivo najlošija ekipa, dok će trećeplasirani Hajduk u pretkolo Europske lige.

Prve dvije utakmice posljednjeg kola 1. HNL nisu ponudile prevelika iznenađenja. U prvoj je Rijeka na Rujevici lako svladala Istru, koja odavno zna da će svoj ostanak u ligi morati tražiti kroz doigravanje. Utakmica je završila rezultatom 2:0, a strijelci su bili Vešović u 32. minuti i Brezovec u 52. minuti. 

Rijeka sezonu završava na drugom mjestu, što znači da će se kroz pretkola pokušati izboriti za nastup u Europskoj ligi.

U drugoj utakmici Hajduk je u šarolikom sastavu uvjerljivo svladao neuvjerljivi Zagreb u Kranjčevićevoj. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu, nakon kojeg je Hajduk već imao prednost od dva gola (Bašić 29`, Tudor 45`), a igrač Zagreba Stubičan dobio crveni karton. 

Lovro Medić smanjio je vodstvo "bilih" golom u 58. minuti, da bi Tudor ponovo povećao na 1:3 u 70. minuti. Konačnih 2:3 postavio je Medić iz jedanaesterca. 

Zagreb se oprašta od prve lige kao uvjerljivo najlošija ekipa, dok će trećeplasirani Hajduk u pretkolo Europske lige.

Svoju sezonu večeras završava i prvak Dinamo, koji u 19 sati gostuje kod Lokomotive, a u isto vrijeme nas očekuje i dvoboj Splita i Slaven Belupa na Parku Mladeži.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije