Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALA INTER

Rijeka ne posustaje, novom pobjedom se vratila na plus šest ispred Dinama

Rijeka - Inter
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/11
Autori: Marko Pavić, Hina
23.10.2016.
u 18:53

Rijeka je protiv tvrde momčadi iz Zaprešića uspjela doći do svoje 11. ovosezonske pobjede, a i dalje su jedina neporažena momčad lige.

U zadnjem dvoboju 13. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke svladali Inter s 1:0 i vratili se na šest bodova prednosti ispred Dinama.

Rijeka je protiv tvrde momčadi iz Zaprešića uspjela doći do svoje 11. ovosezonske pobjede, a i dalje su jedina neporažena momčad lige. Inter je dugo odolijevao napadima Riječana, ali je u 67. minuti Franko Andrijašević nakon slobodnog udarca glavom pogodio mrežu gostiju. Bio je to i jedini pogodak na utakmici. 

Pred 3.500 gledatelja na stadionu Rujevica sudio je Bel iz Osijeka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>> Osijek u nezanimljivoj utakmici minimalno slavio protiv Lokomotive

Komentara 3

LI
Lisabon
09:36 24.10.2016.

Dragi Paviću,ovaj clanak je pokazao tvoje pravo lice.Svaka cast Rijeci na dosadasnjim igrama i jucerasnjoj pobjedi,a takodjer i novinaru na opisu utakmice.E sad dolazimo do jedne zgodne cinjenice.Kad Dinamo nekoga pobjedi s 1-0 ,onda su naslovi ovakvi: Taj i tajj igrac SPASIO Dinamo.ili Dinamova momcad koja vrijedi 50 mio Eura ,jedva pobjedila s 1-0 ili momcad ta i ta koja je 7 na tablici pokazala Dinamu da nije sve u novcima.Uglavnom zgodno je to da u ovom clanku nema nista sta bi omalovazavalo pobjedu Rijeke (koja u normalnom svijetu to ni ne zasluzuje jer na koncu su ipak pobjedili u tvrdoj utakmici-zasluzeno),a moglo bi da su novinari (ukljucujuci i ovog bezveznjakovica)tako htjeli.No znamo da za Dinamo ionako vrijede druga pravila.

KU
kupatilo
21:16 23.10.2016.

Davno sam jos i prije pocetka prvenstva sponinjao Andrijasevica kao veliko pojacnje Rijeke a najvecu pogresku Dinama.Neznam zasto to Dinamo zadnjih sezona radi i kontiurano pomaze Rijeku.Prvo sa Kramaricem Tomečakom Brezovcem i sad Andrijasevicem i iritantno se ponasa prema nama dinamovcima.Vise nemogu dovest nijednog dobrog igraca ni iz hrvatskih klubova.Dalije to Mamiceva odmazda ili su drugi preuzeli vođenje i samounistenje dinama.Ni jedno ni drugo mise nesviđa.

Avatar mlijeko
mlijeko
19:51 23.10.2016.

Igrači Rijeke su postali prenervozni i to nije dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije