Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALNO

Rijeka navijačima osigurala prijenos utakmice s Vikingurom

17.07.2014., stadion Kantrida, Rijeka - Prva utakmica 2. pretkola Europske lige, HNK Rijeka - Ferencvarosi TC. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/pixsell
31.07.2014.
u 08:28

Susret počinje u 20 sati i može ga se pratiti preko službene stranice HNK Rijeka

Iako je prvi čovjek sportskog programa HRT-a Bruno Kovačević najavio da gledatelji neće moći pratiti izravan prijenos pretkola Europa lige Vikingura i Rijeke, klub s Kantride našao je rješenje.

Na službenom Twitter profilu najavili su kako će producirati prijenos vlastitim kamerama putem HD signala. Sjajna je to vijest za navijače, koji su mislili da će ostati uskraćeni za europsku predstavu svoje momčadi.

Susret počinje u 20 sati i Rijeka bi već na Farskim otocima mogla riješiti pitanje prolaska u posljednje pretkolo.

>> HTV će prenositi utakmice Hajduka i Splita, ali ne i Rijeke

>> Bruno Kovačević izravno u eteru objašnjavao zašto HRT ne prenosi Hajdukovu utakmicu

Ključne riječi

Komentara 6

KO
korisnik70
09:20 31.07.2014.

Kad se slična situacija dogodi Hajduku onda svi skoče na noge, Zagreb je kriv, izlaze iz lige ... Kad se tako nešto dogodi nama u Zagrebu onda nitko niti ne reagira. Prihvatimo to i šutimo. A evo vidimo da see može utiti i raditi u interesu svojih navijača. Zato jedan veliki RESPECT za vodstvo Rijeke koje poštuje svoje navijače.

AM
Amerikano
10:34 31.07.2014.

Hoćete reći da su Riječani to riješili uz vlastiti trud, bez izdavanja priopćenja, bez organiziranja posebne press konferencije i bez pomoći medijske mašinerije? Nečuveno!

ZA
!zagreb!
12:48 31.07.2014.

Zasto sad rijecani ne dizu frku oko prijenosa. A oni se nece ni brukati na televiziji kao Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije