Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kantrida slavi

Leovac zabio za 16. uzastopnu pobjedu Rijeke

Rijeka - Sheriff
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/6
21.08.2014.
u 23:18

Svi se nadaju ponavljanju prošlogodišnjeg uspjeha i jeseni u Europi.

- Dolazi nam momčad koju ovdje mnogi podcjenjuju, ne znam zbog čega. Imaju vrlo kvalitetne igrače i mogu biti opasni -  izjavio je u najavi utakmice Rijeke i Sheriffa Matjaž Kek i imao je razloga za to.

Naime, moldavska momčad pokazala se boljom nego što su je mnogi smatrali i na Kantridi odigrala solidnu utakmicu te do samog kraja mučila klub s Kantride. No, pet minuta prije kraja Marin Leovac odličnim je volejem zabio za vodstvo i bacio Armadu u delirij.

Utakmica inače nije bila posebno lijepa za gledatelja, bilo je to mučenje i taktičko nadmudrivanje, a pravih prilika gotovo da i nije bilo. U desetoj minuti Sheriff je čak i postigao pogodak, Belima je bio strijelac, ali suci ga nisu priznali zbog zaleđa. Ipak, dojam je da ga nije bilo i da je to bila mala pomoć za Rijeku.

Momčad Matjaža Keka bila je dominantna, imala je puno veći posjed lopte, ali teško je probijala obrambeni blok čvrstog protivnika. No, bez obzira na sve navedeno, pobjeda je čista i zaslužena, Rijeka je nastavila sjajan niz i ostvarila 16. uzastopnu pobjedu, a igrači su s pravom na kraju susreta slavili s Armadom.

Bila je to lijepa slika, europski nogomet vratio se u Hrvatsku, a uz malo sreće mogli bismo u skupinama EL-a gledati nekoliko naših predstavnika. Štoviše, svi naši klubovi imaju dobar ili barem aktivan rezultat, a sljedeći četvrtak ponovno će biti praznik našeg nogometa.

Europska liga, doigravanje

Rijeka - Sheriff 1:0 (Leovac 85')

>>Poništen nam je čisti gol i izgubili smo na samom kraju, nisam zadovoljan

Komentara 13

MI
mirsaanjac
23:06 21.08.2014.

Ovo je bio dobar dan za hrvatski nogomet

DI
dinamojavolim1
21:26 21.08.2014.

sretno rijekooo

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:42 21.08.2014.

Stvarno mi se počeo sviđati hrvatski nogomet, iako sam navijač dinama, jednostavno uživam u svakoj predstavi preporođene rijeke, znam da je dosta bivših igrača iz dinama, to samo dokazuje neznanje trenutne uprave o vrijednostima tih igrača, ali rijeka svake godine se sve više uzdiže. Hrvatska nogometna liga zapravo pati za konkurencijom, odnosno da bude prava borba u nacionalnoj ligi. koja bi pridonjela bržem razvijanju talenata, boljem europskom ždrijebu i zanimljivosti prvenstva. Iako su kriminalci uništili hrvatske klubove, primjer rijeke daje nadu u bolje sutra. Jednu zamjerku za rijeku bi imao što bi trebali po meni još više ulagati u pojačanja ako je to moguće, dovesti 3 igrača vrhunske klase kako bi se mogli duže boriti u europi. A onaj novi stadion je jednostavno očaravajući, mogu samo zamisliti kako će izgledati kad bude gotov. Sretno rijeci u ovoj i sljedećim utakmicama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije