Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ZIMSKE STANKE

Rijeka i Dinamo ove sezone imaju identičan učinak, ali tko je bolji?

Dinamo - Rijeka
Igor Kralj/PIXSELL
14.12.2014.
u 09:13

U ligi je uspješniji bio Dinamo, jedini trofej uzela je Rijeka, koja je bila bolja i u Europi.

Dinamo i Rijeka igraju posljednje ovogodišnje utakmice, a zasad ove sezone imaju identičan učinak: 33 utakmice, 23 pobjede, četiri remija i šest poraza! Gol-razlika Rijeke (73:29) nešto je bolja nego Dinamova (74:33).

U ligi je uspješniji bio Dinamo, jedini trofej uzela je Rijeka, koja je bila bolja i u Europi.

Podsjetite se na Goal.com kakva se mrtva utrka između dva naša najbolja kluba vodi još od srpnja...

>> Rijeka mora prodavati i kupovati, ali bez Keka ne smiju na Kantridi ostati

>> Dinamo i Rijeka završili europsku sezonu s par milijuna eura više u blagajni

Komentara 14

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
09:42 14.12.2014.

Na kraju sezone će Dinamo imati prednost od deset bodova , o čemu ovdje pišemo ? Rijeka će prodati nekoliko igrača i bit će na razini Lokomotive ali puno bolja od onog smiješnog kluba iz splita .

Učitelj
10:55 14.12.2014.

Pa bolji je valjda onaj tko ima 7 bodova fore u prvenstvu, jer tamo imaju iste suparnike i igraju međusobno. Uza sav trud svih lijevih medija u Hrvatskoj, dakle svih medija, GNK je prvi i to će i ostati.

Avatar zagorac2
zagorac2
10:44 14.12.2014.

kakvo glupo pitanje - izgleda da su svi partijski novinarcici intelaktualno hendikepirani jer ako su gledali zadnju utakmicu izmedju Dinama I Rijeke ona je pokazalo stvarnu razliku u kvaliteti I jos tome Rijeka je bila sreckovic da nije prosla jos gore - I mislim da je trebala biti pametna ko Hajduk da zbrise I da se ne sramoti I da povede sa sobom ovog partijskog novinarceka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije