Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši reprezentativac

Rijeka dobiva veliko pojačanja iz Napolija!?

Josip Radošević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
30.01.2015.
u 18:14

Radošević je u Napoli stigao u siječnju 2013. godine. Jednom je nastupio za hrvatsku reprezentaciju, Igor Štimac gurnuo ga je u vatru u gostujućoj utakmici protiv Belgije.

Josip Radošević nije se naigrao u Napoliju pa ga klub želi poslati na posudbu kako bi mu osigurao minutažu. Na njega ozbiljno računaju u budućnosti i zbog toga ne žele da stagnira sjedeći na klupi, a prvi izbor im je drugoligaš Crotone.

No, talijanski mediji pišu kako bi se Radošević radije vratio u Hrvatsku, a interes je pokazala Rijeka. Klub s Kantride želio bi dovesti veliko pojačanje u veznome redu, a trajanje posudbe ovisilo bi o rezultatu. Naime, ako Rijeka izbori nastup u Europskoj ligi, Radošević bi na posudbi bio godinu dana, a ako ne, onda samo do kraja ove sezone.

Podsjetimo, Radošević je u Napoli stigao u siječnju 2013. godine. Jednom je nastupio za hrvatsku reprezentaciju, Igor Štimac gurnuo ga je u vatru u gostujućoj utakmici protiv Belgije.

>>Radošević ide na posudbu. Tadić zabio dva, a Vida jedan pogodak

Komentara 4

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
19:28 30.01.2015.

Hihihihih..Kekec i nogometni trener ..prema tome je i Thyson novi Nurejev!!!Hihihihihihihih....Slovenci još uvijek ne kuže zašto lopta odskače!

stipe štef kafka
21:42 30.01.2015.

bio bi to dobitak kako za rijeku tako i za Radoševića,a vjerujem i za repku

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:14 30.01.2015.

Ako ovaj solidno talentiran Josip Radošević dojde u HNK Rijeku europski trenerski mag Matjaž Kek bi mogel od njega za dvije sezone napraviti igrača za Real Madrid ili FC Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije