Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriva Goal.com

Rijeka dobiva novog napadača, na Kantridu stiže Ermin Zec

'04.05.2010., Sibenik - Uoci uzvratnog susreta Kupa Hrvatske izmedju Sibenika i Hajduka igraci Sibenika potrazili su mir u hotelskom naselju Solaris. Ermin Zec.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
16.09.2014.
u 22:14

Zec je slavu na hrvatskim travnjacima stekao u dresu Šibenika, zabivši 32 gola u 79 nastupa, a 26-godišnji napadač upisao je devet nastupa za BiH reprezentaciju

Dok je na Kantridi zavladalo ludilo oko ulaznica za utakmice Europa lige, a prva ekipa se sprema na put u Liege, u uredu sportskog direktora unatoč kraju prijelaznog roka nije zavladalo zatišje. 

Prema informacijama dok Rijeka bude letjela prema Belgiji, na Kantridu će sletjeti Ermin Zec, piše Goal.com. Iako su to neslužbene informacije, Rijeka ima potrebu za kvalitetnim, a sada već i iskusnim napadačem poput Zeca iza kojega je 117 utakmica za Genclerbirligi. 

Zec je slavu na hrvatskim travnjacima stekao u dresu Šibenika, zabivši 32 gola u 79 nastupa, a 26-godišnji napadač upisao je devet nastupa za BiH reprezentaciju. 

Ukoliko se informacije pokažu točnima te Zec prođe liječnički pregled, Rijeka bi u srijedu mogla dobiti novoga napadača uz Kramarića i Krstanovića te pristiglog Ivančića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije