Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kek nadmudrio ćiru

Rijeci nije bilo lako na Stanovima, ali Moises je pogodio za slavlje

Zadar - Rijeka
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/5
22.11.2014.
u 19:45

Mislim da smo zasluženo pobijediti na terenu koji je bio težak za obje momčadi, kaže Kek

Rijeka nije imala lagan zadatak u 16. kolu MAxTV Prve HNL na Stanovima. Zadar trenera Miroslava Blaževića pružio je snažan otpor drugoplasiranoj momčadi lige.

Ipak, momčad Matjaža Keka slavila je 1:0 nakon četvrtog prvenstvenog pogotka Moisesa koji je u 61. minuti iskoristio ubačaj Anasa Sharbinija.

Gosti su zasluženo slavili, a u dva navrata pogodili su i vratnicu (Sharbini i Lešković). Domaći su pak u nekoliko navrata bili blizu pogotka. Posebice Weitzer, koji nedugo nakon Rijekina pogotka nije pogodio nečuvanu mrežu poslije nesporazuma gostujuće obrane. Zadrani se tako nisu uspjeli osvetiti za težak poraz na Kantridi (6:1).

- Važni bodovi na vrućem terenu. Mislim da smo zasluženo pobijediti na terenu koji je bio težak za obje momčadi. Igrao se agresivan, živ nogomet u kojem smo u nekim trenucima imali smo priliku sigurnije dovesti utakmicu u završnicu. Na kraju smo pogreškom dopustili mrtvu šansu Zadru ali srećom nismo kažnjeni. Zadovoljni bodovima, Zadar dobro stajao, čekao nas, a iz kontri se uvijek može nešto dogoditi – rekao je Matjaž Kek.

Rijeka se s nova tri boda (ukupno 36) potpuno približila vodećem Dinamu (37), no Zagrepčani imaju utakmicu manje nakon otkazanog derbija s Hajdukom.

>>Kramarićev otac u Londonu, sprema se posao stoljeća za Rijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije