Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomili lokose

Riječani pobjedom otvorili Rujevicu, strijelca Leovca želi i Tudorov PAOK

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/10
02.08.2015.
u 23:10

Zanimljivo, Rijeci je ovo tek prva pobjeda sezone. Prije su nanizali tri prvenstvena remija, te poraz i remi s Aberdeenom u Europi.

Nogometaši Rijeke odigrali su prvu, povijesnu utakmicu na stadionu na Rujevici. Novi stadion “krstili” su pobjedom protiv Lokomotive (3:1).

Najsretniji je sigurno bio Marin Leovac, čije će ime zauvijek ostati upisano kao prvog strijelca na novom stadionu. Ristovski je probio desni bok, centrirao u peterac, a lopta se nakon nespretne reakcije gostujuće obrane odbila do Leovca koji je bez problema zabio za 1:0 u 6. minuti.

No, 18 minuta kasnije Rujevicu je utišao Andrijašević, koji je bio najviši u skoku nakon jednog ubačaja, te zabio za 1:1.

Ipak, Riječani su se vrlo brzo oporavili od tog šoka, te su zabili za 2:1. Strijelac je bio napadač Bezjak u 36. minuti.

Domaćin je utakmicu prelomio u 60. minuti. Jugović je dao povratnu loptu za Sharbinija koji je pogodio suprotni kut Zelenike.

Inače, atmosfera na Rujevica bila je spektakularna, gotovo svi gledatelji bili su obučeni u bijelo, a na stadionu je bilo 5500 navijača. Naravno, pobjeda je proslavljena tradicionalnim vatrometom na kraju utakmice.

– Moji igrači su preuzeli odgovornost i stali iza toga što radimo. U ovom stadionu možemo samo uživati i vjerujem da će nam Rujevica biti plus u narednom razdoblju – rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Inače, pobjeda protiv Lokomotive Rijeci je prva ove sezone. Prije su nanizali tri prvenstvena remija, te poraz i remi s Aberdeenom u 2. pretkolu Europske lige. Možda je s Rujevicom počela prekretnica...

Spomenimo i da su danas grčki mediji napisali da trener PAOK-a Igor Tudor želi dovesti Leovca za kojeg se posljednjih dana, prema pisanju medija, zanima i Dinamo.

>>Marin Leovac bi bio već četvrti lijevi bek Dinama

Komentara 4

DE
derin
00:19 03.08.2015.

Otkad je misko dosao i njegov savez s mamicem, Rijeka ne smije dobiti dinamo, bili su bolji prije kad su bili siromašniji, ali su znali ponosno dobiti dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije