Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevali s navijačima

Riječani: Ovo je fenomenalna priča, a jednog dana idemo u Ligu prvaka!

Rijeka
Screenshot
28.08.2014.
u 23:37

- Rekao sam da trebamo biti optimisti, ponosan sam, pokazali smo da se u Rijeci igra dobar nogomet. Hvala navijačima, igračima, treneru...

Odličnu utakmicu odigrala je Rijeka u Tiraspolu i pobijedila Sheriff 3:0. Bila je to još jedna večer za pamćenje, a navijači Rijeke neće požaliti što su krenuli na dalek put. Igrači su im zahvalili dobrom igrom, a poslije utakmice zajedno su i zapjevali.

- Rekao sam da trebamo biti optimisti, ponosan sam, pokazali smo da se u Rijeci igra dobar nogomet. Hvala navijačima, igračima, treneru... Ako ovako nastavimo, jednog dana ćemo igrati Ligu prvaka, rekao je predsjednik Rijeke Robert Mišković.

Josip Brezovec odigrao je dobru utakmicu i asistirao za prvi pogodak.

- Navijači su mogli uživati, treba se sjetiti naših ozlijeđenih igrača, svi ovo radimo zajedno. Uvjeren sam da nećemo biti prolaznici u skupini, mi dišemo svi kao jedan i pokazat ćemo se u još boljem izdanju, kazao je Brezovec.

Andrej Kramarić je još jednom dokazao da je rođeni strijelac.

- Ovo je fenomenalna priča, zaslužili smo europsku ligu. Nadam se da ovo nije kraj priče, čekaju nas teške utakmice, ali ovo je za sve naše navijače, za naš grad i za cijelu Hrvatsku, rekao je Andrej Kramarić.

>>Rijeka razbila Sheriff u gostima i ponovno ušla u Europsku ligu!

Komentara 2

SA
Sargovac
09:19 29.08.2014.

Bravo Rijeka i samo nastavite. Hrvatska se moze ponositi s vama!

OK
okvardz
09:33 29.08.2014.

Bravo Rijeka.Nogomet treba igrati sa srcem pa kako dalje ispadne.Netreba očekivati previše ali treba dati sve od sebe i probati preskočiti prepreke koje sigurno neće biti lake.Za sada ste pokazali da možete pa se nadamo i Vašem daljnjem uspjehu ako i ne uspijete neće biti tragedija jer i ovo je puno.Sve najbolje u daljnjem tijeku natjecanja od srca Vam želi navijać Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije