Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO 3 GOD. ZATVORA

Ribery i Benzema na sudu zbog seksa s maloljetnicom

Franck Ribery
Foto: Reuters/PIXSELL
21.01.2014.
u 08:44

Franck Ribery već je kazao kako nije znao da je Zahia maloljetna.

Nakon što je u lipnju prošle godine odgođeno, u ponedjeljak je na sudu u Parizu počelo suđenje nogometašima Francku Riberyju i Karimu Benzemi zbog seksa s tada maloljetnom prostitutkom Zahijom Dehar.

Napadač münchenskog Bayerna Franck Ribery priznao je da je imao odnos sa Zahijom koja mu je stigla kao poklon za 26. rođendan, no tvrdi kako nije mogao znati da je djevojka maloljetna, odnosno da ima samo sedamnaest godina.

Cijeli događaj zbio se 2009. Karim Benzema, koji trenutačno igra u madridskom Realu, niječe cijeli slučaj i tvrdi da su optužbe da je Zahiji platio za seks u Parizu kad je ona imala šesnaest godina potpuna izmišljotina.

Odvjetnik Francka Riberyja izjavio je da je optimističan jer je Zahia odustala od privatne tužbe i od nogometaša ne potražuje ništa.

Zahia Dehar nakon seks-skandala postala je popularna i počela se baviti dizajniranjem donjeg rublja. Ako ih sud proglasi krivima, Benzemi i Riberyju prijeti do tri godine zatvora.

>> Ribery i Benzema opet moraju na sud zbog maloljetne prostitutke

>> Ribery neće biti ispitivan prije SP-a

Komentara 1

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
09:48 21.01.2014.

Bilal (Franck) Ribery je od 2002. pravovjerni musliman. Morate imati više razumijevanja za njega i njegov način života i svjetonazora. Ipak, se to u islamu drugačije tretira... to maloljetnice i slično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije