Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor:

Rezultat je nerealan, grubo zvuči, ali sve je to splet okolnosti

Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/2
18.04.2014.
u 13:12

- To su uvijek teške utakmice, bez obzira na naše pobjede. Ja očekujem nastavak pobjedničkog niza - rekao je Tudor o Lokomotivi.

Treneru Hajduka Igoru Tudoru na utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca, koju je njegova momčad izgubila sa 1:4, izgubio je glas. Ipak, dva dana nakon te utakmice strateg Splićana pojavio se pred novinarima gdje je iznio mišljenje o porazu u Sigetu.

- Nije ugodno i lijepo ovako izgubiti, ali okrenuli smo se budućnosti. Do kraja prvenstva je pet kola, a mi želimo izvući maksimum - rekao je Tudor, koji je pritom osvrnuo i na izjavu kapetana Marija Maloče da se srami i ispričava zbog visokog poraza.

- Maloča i Milović cijelu sezonu kao stoperski par igraju na visokoj razini, pa se i njima može dogoditi loša utakmica - rekao je Tudor pa nastavio:

- Rezultat je nerealan, grubo zvuči, ali sve je to splet okolnosti. Istina da smo bili loši i da nismo zaslužili više od poraza, ali on je pretjeran.

Pred Hajdukom je u ponedjeljak novi ispit, na Poljud stiže Lokomotiva.

- Imaju problema u zadnjih linija, međutim u ofenzivnom dijelu imaju četiri, pet velikih talenata. To su uvijek teške utakmice, bez obzira na naše pobjede. Ja očekujem nastavak pobjedničkog niza.

>> Tudor dobio novi ugovor, a napravio barem pet pogrešaka

Ključne riječi

Komentara 4

MA
magnum2013
14:52 18.04.2014.

Igrali smo loše, nismo zaslužili više od poraza, ali.....Ovako nešto možete ćuti samo u Splitu i od "realnih" ljudi kod kojih IQ iznosi kao i krumpira za kuhanje. No sad će oni okrenuti novi list. Stiže Lokomotiva, nema da se itko veseli ako postignu gol jer ispod tribine ćeka prijeki sud i udaljiti će se nepodobne sa stadiona. Budu li slučajno nešto poduzimali prema 16ercu Hajduka, momentalno će se isto proglasiti opasnim namjerama organiziranim od strane Mamića, a zbog toga, zna se. Zato Ivkoviću pripazi malo. Budući da je Sopot blizu Kajzerice moguće je da si i ti nešto muljao, a Ministarstvo za zaštitu Hajduka nikad ne spava. Budi zato fer i lijepo izgubi, ali nemoj prevelikom razlikom ili barem reci da ste slabo igrali ali da rezultat nije realan. Stvarno svašta ima u ovoj močvari.

RS
rasta sev
17:47 18.04.2014.

U Splitu uvijek nađu nekog krivca izvan sebe. Nekako im najteže pada povratak u realnost.Stvarni svijet bi izgledao malo drukčije nego ga Tudor vidi. Prvo Maloča i Milović su dva prilična balvana. Veza im je gotovo uvijek bezvezna dok u napadu i zabiju poneki gol zahvaljujući obranama svih klubova HNL-a.Publika odnosno Torcida to je rulja divljaka kao i BBB.

Avatar štrumpf
štrumpf
12:10 19.04.2014.

Ej Tudore ništa od tebe i Hajdučki talenata:):):)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije