Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Rezervna furija jača od BiH, Turci tek u 90. slomili Crnu Goru

Španjolska - BiH
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
29.05.2016.
u 22:34

Španjolska i Turska, koji su protivnici Hrvatske na predstojećem Euru u Francuskoj, pobijedili su u pripremnim utakmicama

Rezervna postava španjolske reprezentacije slavila je u prijateljskom ogledu protiv Bosne i Hercegovine (3:1) u St. Gallenu.

Dvaput je za furiju zabio Nolito (11. i 18. minuta), jednom Pedro (90.). U 21. minuti zbog ozljede je zamijenjen Edin Džeko, a Emir Spahić glavom je zabio za 2:1 u 29. minuti.

Stoper BiH je u 45. minuti dobio crveni karton nakon što je odgurnuo Cesca Fabregasa.

I s igračem manje BiH je imala nekoliko izglednih prilika, a pogodila je vratnicu. Španjolska je bila bez igrača iz Atletica i Reala, a samo je Bartra igrao iz Barcelone.

U prvu postavu Vicente Del Bosque je gurnuo tek Fabregasa i Silvu. Španjolci će do Eura još igrati protiv Koreje i Gruzije.

Turska, naš prvi protivnik na Euru, pogotkom Topala u 90. je svladala Crnu Goru. Azerbajdžan, kojeg vodi Robert Prosinečki, izgubio je od Makedonije u Austriji (1:3).

Iznenađenje večeri bila je pobjeda Slovačke nad Njemačkom u Augsburgu (3:1). Za Slovake su zabili Hamšik (41.), Duriz (45.) i Kucka (52.), a Nijemce je u vodstvo doveo Gomez u 12. s bijele točke.

Utakmica je bila prekinuta zbog nevremena.

>>Na Euru u borbu limenom glazbom protiv povika 'Za dom spremni' 

Komentara 4

Avatar KiM
KiM
04:08 30.05.2016.

mozda Srbi protiv djetica?

TR
truba
23:08 29.05.2016.

Makedonija igrala u isto vrijeme i sa Turcima i Azerbajdzancima. Zanimljivo.Skim li je onda Crna gora igrala,sama sa sobom.

PI
pinichi
12:15 30.05.2016.

Nije stoper BiH dobio crveni zato što je "odgurnuo Ceska Fabregasa" nego zato što mu je opalio šamarčinu. Plus još jednu šamarčinu Silvi... Spahić je odavno poznat to huliganskim postupcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije