Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOHORTA: VUKOVAR JE NAŠ

Remi u Gradskom vrtu, Istra treći utakmicu zaredom ispustila vodstvo

Osijek - Istra
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
21.11.2014.
u 20:05

Momčad Igora Pamića u vodstvo je doveo Radonjić u 64. minuti, a konačni rezultat postavio je Jonjić u 70. To je Istri bila treća utakmica zaredom u kojoj je prokockala vodstvo na utakmici

Nogometaši Osijeka i Istre u prvoj su utakmici 16. kola MAXtv Prve lige podijelili bodove. Susret u Gradskom vrtu završio je 1:1.

Momčad Igora Pamića u vodstvo je doveo Radonjić u 64. minuti, a konačni rezultat postavio je Jonjić u 70. To je Istri bila treća utakmica zaredom u kojoj je prokockala vodstvo na utakmici.

Na tribinama u Osijeku Kohorta je pokazala transparent na kojem je stajalo "Uvijek je bio i bit će naš! Vukovar". Podsjetimo, Vojislav Šešelj je na dan pada hrvatskoga grada heroja srpskim četnicima čestitao "dan oslobođenja srpskog Vukovara".

Istra je nakon 16 kola sedma momčad sa 16 bodova, dok je Osijek osmi s bodom manje.

>> Tudor: Mamić me na ljestvici od jedan do sto zanima nula

>> 'Huligani su tragedija za nas na terenu, nadam se dobroj atmosferi na derbiju'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
08:09 22.11.2014.

Istra uz Lokose najviše namješta rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije