Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistao

Sammir golom donio trofej Jiangsu Saintyju, ljutiti Costa bacio marker prema Mourinhu

Sammir
Foto: Youtube Screenshot
29.11.2015.
u 15:25

Nekadašnji reprezentativac pogodio je u drugom produžetku finala kineskog kupa.

Nogometaši Tottenhama i Chelseaja odigrali su na stadionu White Hart Lane utakmicu bez pogodaka u 14. kolu engleskog nogometnog prvenstva.

Veliko je iznenađenje navijačima priuštio Jose Mourinho jer je Diega Costu posjeo na klupu. Prvi put nije bio u početnoj postavi zbog njegove odluke, a ne ozljede ili suspenzije! Čak se i zagrijavao, ali je ostao na klupi.

Kad je pred kraj susreta Portugalac u igru odlučio ubaciti Rubena Loftus-Cheeka, a Costu ostaviti na klupi, Španjolac je prema njemu bacio marker.

 

Također, Eden Hazard prvi je put zaigrao u novoj ulozi - lažnoj devetki i bio je solidan. 

Tottenham je zadržao 5. mjesto na ljestvici s 25 bodova, odnosno četiri manje od vodećih Manchester Cityja i Leicestera. Chelsea je u 14 utakmica osvojio 15 bodova i nalazi se na 14. mjestu.

U nedjelju su na rasporedu još tri utakmice u Premier ligi: West Ham - WBA (15.05 sati), Liverpool - Swansea (17.15) i Norwich - Arsenal (17.15).

Dodajmo kako je nekadašnji igrač Dinama, Sammir, pogotkom donio trofej kineskom Jiangsu Saintyju.

U finalu kineskog kupa Jiangsu Sainty je sa 1:0 svladao Shanghai Shenuu, a nekadašnji reprezentativac pogodio je u drugom produžetku, u 109. minuti.

Prva utakmica ovih momčadi završila je bez pogodaka.

>>Donedavno zarađivao 300 kn po utakmici, zbog tučnjave bio u kućnom pritvoru, a sad ga žele Real i Barca

 

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:58 29.11.2015.

Sammir vrati se, hajdučine te čekaju, tvoje stare mušterije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije