Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE TRANSFER

Redknapp želi dovesti Ronaldinha jer mu treba zamjena za Kranjčara

'Ronaldinho, of Brazil\'s Atletico Mineiro, celebrates after scoring against Bolivia\'s The Strongest during a Copa Libertadores match at Independencia Arena, in Belo Horizonte, southeastern Brazil, o
Foto: DPA/PIXSELL
29.07.2014.
u 17:37

Problem je odšteta, koja je previsoka s obzirom da je Ronaldinho daleko od najboljih dana, u 35. je godini života i u ne baš zavidnoj fizičkoj spremi.

Ronaldinho je otišao iz brazilskog Atletico Mineira kao slobodan igrač i već ga se obasipa brojnim ponudama, od kojih neke dolaze i iz Europe.

Za njegovim uslugama zainteresirani su Queens Park Rangersi, koji su ostali bez kvalitetnog igrača na toj poziciji otkako je kijevski Dinamo povukao Niku Kranjčara s posudbe. Zainteresiran je od europskih klubova i Bešitkaš, a tu su i jedan australski klub, New York Red Bulls, Fluminense i Boca Juniors.

Problem je odšteta, koja je previsoka s obzirom da je Ronaldinho daleko od najboljih dana, u 35. je godini života i u ne baš zavidnoj fizičkoj spremi.

>> Ronaldinho se razišao s Atletico Mineirom: Šteta, bio nam je idol

Komentara 2

JO
josipovski
18:28 29.07.2014.

Kako odšteta može biti problem kad je od danas slobodan igrač?! Plaća je već druga stvar, ali i realno će se prodajom dresova lako namuknuti lova za bilo kakvu plaću poželi.

TV
tv19
18:58 29.07.2014.

novinaru odmah ukor,pa nema odštete ako je slobodan igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije