Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO BARCELONI

Realu zabrana dovođenja igrača u iduća dva prijelazna roka?

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 11:16

Fifa istražuje čak 50 transfera u kojima je kraljevski klub dovodio maloljetne igrače. Real je mogao biti suspendiran još u lipnju, no tada su se izvukli.

Real Madrid dobit će zabranu dovođenja igrača u sljedeća dva prijelazna roka. Tvrdi to El Mundo Deportivo koji napominje da će ova odluka ustupiti nakon što je Fifa provela istragu.

Fifa istražuje čak 50 transfera u kojima je kraljevski klub dovodio maloljetne igrače. Real je mogao biti suspendiran još u lipnju, no tada su se izvukli.

Odluka o kaznu navodno je već donesena i čeka se samo službena objava. Real će tako moći kupovati igrače tek od siječnja 2017. godine.

Podsjetimo, Fifa je već kaznila Barcelonu kojoj će početkom nove godine isteći zabrana registriranja novih igrača.

>> Čudan izbor Uefe: Bez Cristiana Ronalda u idealnoj momčadi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:30 27.11.2015.

Je li i za to kriv Mamić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije