Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda koljena

Real zabranio Di Mariji nastup u finalu SP-a

Angel Di Maria
Press Association/Pixsell
01.08.2014.
u 12:35

Argentina je htjela reagirati s Di Marijom, ali u Realu nisu dopustili nastup svom igraču.

Argentina je bila korak do sna i osvajanja svjetskog naslova u Brazilu, ali u finale je nakon produžetka bolja bila Njemačka

'Gauči' su u finalu bili oslabljeni neigranjem Angela di Marije, iza kojeg je bila fantastična sezona, ali je ozlijedio koljeno u četvrtfinalu protiv Belgije.

Ipak, oporavak je išao svojim tokom i Argentinac je uoči finala čak i trenirao s loptom, međutim na kraju nije ulazio u igru protiv Njemačke. A kako tvrdi UOL, a prenosi Goal, glavni razlog zašto Di Maria nije zaigrao u finala je zabrana Reala.

Naime, uoči finala Argentinci su bili spremni riskirati s Di Marijom, ali reagirala je liječnička služba Reala i igraču nije odobrila nastup.

A sada, nešto manje od tri tjedna nakon Svjetskog prvenstva Di Maria je na izlaznim vratima 'kraljevskog kluba'. Također za UOL, njegovi bliski prijatelji su potvrdili da Argentinac želi napustiti Madrid.

>>Di Maria korak do PSG-a, odšteta čak 80 milijuna eura

>>PSG prodaje Di Marijine dresove, čeka se službena potvrda transfera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije