Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA SLAVILA

Real vodio 2:0 pa primio četiri gola, Modrić asistent

Real Madrid Sociedad
Foto: Pablogarcia/UESyndication/PIXSELL
1/9
31.08.2014.
u 23:17

Real Madrid u drugom je kolu španjolskog prvenstva neočekivano poražen kod Real Sociedada s 4:2. Realovcima nije bilo dovoljno ni što su u 11. minuti vodili 2:0.

Prvo je zabio Ramos, a onda se za Real u strijelce upisao Bale. Velšaninu je za pogodak asistirao Luka Modrić koji je u 74. minuti svoje mjesto prepustio Khediri.

No, Real Sociedad je do poluvremena izjednačio preko Martineza i Zurutuze, da bi u nastavku Zurutuza drugim golom okrenuo utakmicu. Konačni rezultat postavio je Vela u 75. minuti.

Spomenimo i da je Real igrao bez umornog Cristiana Ronalda.

Barcelona teško protiv Villarreala

U ranije odigranoj utakmici Barcelona je slavila kod Villarreala s 1:0. Pobjednički pogodak djelo iz 82. minute djelo je 19-godišnjeg Sandra Ramireza. Ivan Rakitić je za Katalonce odigrao čitavu utakmicu.

Deportivo i Rayo Vallecano podijelili su bodove, završilo je 2:2.

>> Pletikosa primio šest komada, Milić igrao u debaklu

Komentara 12

DS
dr.strangelove
00:06 01.09.2014.

"Spomenimo i da Real nije igrao bez umornog Cristiana Ronalda"... Čestitke novinaru na ovoj fantastičnoj konstrukciji rečenice... To bi značilo da je Ronaldo igrao, ili??

PA
pajopatak
00:11 01.09.2014.

Men se čini da je ovaj novinar umoran...

Avatar wakanda
wakanda
01:16 01.09.2014.

imaš odličnu momčad osvojiš ligu prvaka i onda ti dođe ovaj pametni lik perez i proda jednog od najboljih igrača u klubu dovede igrača koji mu nije do koljena. makni se više iz reala odi u neki drugi biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije