Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR DIVOVA

Modrić bolji od Mandže, Real nadmudrio Bayern

Real Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/14
23.04.2014.
u 22:20

Luka Modrić i Mario Mandžukić odigrali su čitavu utakmicu.

Trenutak nepažnje obrane Bayerna bio je dovoljan za slavlje Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Karim Benzema zabio je u 19. minuti i Real na uzvrat u utorak putuje s prednosti 1:0.

Bayern je imao više loptu u posjedu, no bila je to jalova inicijativa. Bavarci su pravu priliku stvorili tek u 85. minuti kada je Götze iz odlične pozicije tukao ravno u Casillasa. Real je bio puno opasnija momčad, a Bayern je velikih problema imao s brzim kontrama iz kakve je uostalom i pao pogodak. Odlične prilike propustili su još Di Maria i Ronaldo u prvom dijelu.

Trener Reala Carlo Ancelotti večeras nadmudrio je Bayernovog stratega Pepa Guardiolu. Realovci su postavili čvrsti blok za kojega Bavarci nisu imali rješenje, a nešto opasniji su bili tek pred kraj susreta kad je Guardiola naredio dodatni pritisak na realovce.

Oba hrvatska nogometaša odradila su po 90 minuta za svoje momčadi. Luka Modrić je bio vrlo dobar, dok Mario Mandžukić nije pružio partiju za pamćenje. Inače, bio je to njihov šesti međusobni dvoboj i isto toliko pobjeda veznjaka Reala. Spomenimo i da Pep Guardiola do večeras nije izgubio utakmicu na Santiago Bernabeu kao trener.

Guardiola nakon ovog poraza nema puno vremena. Uzvratna utakmica je već u utorak kada ćemo saznati jesu li u pravu oni koji tvrde da je forma bavarskog stroja u silaznoj putanji.

>> Na hrvatsko more zbog Modrića i Mandžukića

Komentara 13

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
22:55 23.04.2014.

Izvrsna predstava Modrića!Zaista je postao jedan od stupova Madrida!

DU
Deleted user
22:38 23.04.2014.

Ovaj Muller stvarno misli da je bio penal? Vidi se tko mu je trener.

BB
Baracco_Barner
22:23 23.04.2014.

.... a komsije po obicaju gledaju sa coucha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije