Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real slavio na teškom gostovanju protiv Athletica, Modriću 62 minute

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.03.2017.
u 18:44

Modrić je izašao u 62. minuti, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Madridski Real slavio je na teškom gostovanju, pobijedio je Athletic Bilbao s 2:1 i tako nastavio svoj put prema toliko željenom naslovu prvaka Španjolske.

Očekivala se teška utakmica za kraljeve, što se pokazalo točnim, ali važna tri boda odlaze u Madrid. Real je do vodstva stigao u 25. minuti nakon brze kontre koju je nakon asistencije Ronalda završio Benzema. Do odmora se rezultat nije mijenjao, a već nakon 16 minuta nastavka Zidane je odlučio zamijeniti Luku Modrića.

Samo četiri minute nakon toga domaća momčad je izjednačila. Inaki Williams je ubacio s desne strane, Garcia je glavom vratio u sredinu, a Aduriz zabio za 1:1 i razveselio svoje navijače.

Međutim, njihovo slavlje nije dugo trajalo jer je već za tri minute Casemiro zabio svoj drugi gol u sezoni, najbolje se snašao u kaznenom prostoru.

Zidane je iznenadio i u 79. minuti jer je izvadio Cristiana Ronalda, a do kraja susreta njegovi su igrači uspjeli sačuvati prednost.

Kao što smo već napisali, Modrić je izašao u 62. minuti, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

>>Luka Modrić ispao iz 'momčadi' na najvećem zrakoplovu na svijetu

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije