Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić asistent

Real se raspucao pod Zidaneom: Espanyol ispratio sa šest pogodaka

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.01.2016.
u 22:35

Jamesu Rodriguezu za pogodak je asistirao Luka Modrić, no u trenutku kad mu je upućena lopta Kolumbijac je bio u zaleđu

Real Madrid nastavio je s efikasnim predstavama pod trenerskom palicom Zinedinea Zidanea. Kraljevski klub potopio je Espanyol u 22. kolu španjolskog prvenstva s visokih 6:0, a u četiri susreta koliko ga vodi francuski stručnjak postigao je ukupno 17 golova.

Protiv suparnika iz Barcelone kraljevi su pitanje protivnika riješili do 16. minute kad je na semaforu već stajao rezultat 3:0. Blistao je trostruki strijelac Cristiano Ronaldo (12' – 11m, 45', 82', a po jedan pogodak zabili su Benzema (7') i Rodriguez (16') dok je Duarte u 86. minuti pogodio vlastitu mrežu.

Ronaldo se sa 19 pogodaka u Primeri izjednačio s barceloninim Luisom Suarezom na vodećem mjestu ljestvice strijelaca. Ujedno bio mu je to 39. hat-trick u karijeri s time da je njih pet bilo "savršeno" tj. postignuti su glavom, lijevom i desnom nogom.

Jamesu Rodriguezu za pogodak je asistirao Luka Modrić, no u trenutku kad mu je upućena lopta Kolumbijac je bio u zaleđu. Pomoćni sudac nije označio nedozvoljenu poziciju te je pogodak priznat.

Hrvatski veznjak igrao je do 63. minute, a njegov suigrač Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve.

 

>>Kramarić promašivao, Bayern slavio 2:0! Haliloviću 13 minuta u pobjedi

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije