Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kovačić na klupi

Real se namučio sa Celtom, Luka Modrić oduševio i pogodio prečku

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.08.2016.
u 22:18

Slavlje domaćim navijačima donio je Toni Kroos pogotkom u 81. minuti.

Real Madrid je uz dosta teškoća pobijedio Celtu (2:1) u drugom kolu španjolskog prvenstva. Madriđani nisu bili uvjerljivi kao u prvom kolu kad su slavili kod Real Sociedada sa 3:0, no ono što raduje jest sjajna igra Luke Modrića u prvom poluvremenu.

Hrvatski veznjak udarcima je čak triput opasno zaprijetio gostujućem vrataru Alvarezu, a u 29. minuti je pogodio i prečku.

Kraljevski klub je poveo u 60. minuti kad je nakon Asensijeva udarca Alvaro Morata odbijanac pospremio u mrežu. Sedam minuta kasnije Orellana je šokirao Santiago Bernabeu zabivši za izjednačenje.

Zinedine Zidane, trener Reala, odmah je odlučio promijeniti sastav pa je u 69. minuti, pomalo iznenađujuće, iz igre izvukao Modrića i ubacio Jamesa Rodrigueza. 

Slavlje domaćim navijačima ipak je donio Toni Kroos u 81. minuti. Nijemac je sa šesnaest metara uputio prizeman udarac i pogodio od vratnice.

Mateo Kovačić nije ulazio u igru. 

Realu je ovo bila 14. uzastopna pobjeda u prvenstvu i još ga samo jedna dijeli od rekordne 15. čime bi se ova momčad poravnala sa sjajnom generacijom iz 1961. godine. 

Ostali rezultati današnjih utakmica 2. kola: Eibar - Valencia 1:0, Osasuna - Real Sociedad 0:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije