Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Kovačić

Real se mučio s Eibarom, Modrić dodao za vodeći pogodak

Luka Modrić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
29.11.2015.
u 18:12

U 82. minuti Cristiano Ronaldo je povećao na konačnih 2:0 iz vrlo dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca.

Nogometaši Real Madrida slavili su u 13. kolu Primere u gostima kod Eibara s 2:0, te opet zaostaju šest bodova za vodećom Barcelonom. 

Real se mučio protiv Eibara, a prvi gol zabio je Gareth Bale u 44. minuti na dodavanje Luke Modrića. U 82. minuti Cristiano Ronaldo je povećao na konačnih 2:0 iz vrlo dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca.

Modrić je igrao cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić do 79. minute. Kova je dobio i žuti karton.

Nogometaši Getafea svladali su na svom stadionu Villarreal s 2:0 u prvoj utakmici nedjeljnog programa 13. kola španjolskog prvenstva.

Pogotke za domaću momčad postigli su Lafita u 21. i Vazquez u 51. minuti. 

Vodi Barcelona sa 33 boda, Atletico Madrid je drugi s 29, a Real treći s 27 bodova. 

 

>>Sammir golom donio trofej Jiangsu Saintyju, ljutiti Costa bacio marker prema Mourinhu

>>Bilićev West Ham četiri kola bez pobjede

Komentara 4

TM
Tim_Minchin
18:30 29.11.2015.

Dvojbeni kazneni udarac???? cisto ko suza... trebao je biti i jos jedan prije na ronaldu... i ronaldo je trebao dobiti zuti za iznuđivanje jednog, još ranije u utakmici... kova, ono moraš zabijati ubuduće, bar u okvir pogoditi... a modrića suu istukli ko nikad dosad... mikako da real proigra... james i danilo nemaju sto raditi u realu... danilo nema pojma, a james prerijetko bljesne... a i krosova uloga mi je nejasna, niti proigravanja, niti udarca, jedino sto radi je salje neprecizne duge lopte...

MA
Malenkost
20:20 29.11.2015.

Nikakav Jedansterac!! Obranbeni igrac nije nista napravio ali je igrac reala "zapeo" namjerno a nogu od njega- zuti karton za realovog igraca!

MA
..Marsijanac
22:32 29.11.2015.

Kakve lopte Luka dodaje i ubacuje je upravo nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije