Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Santiago Bernabéu

Real se mučio, a C. Ronaldo nije skidao pogled sa svoje djevojke

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
11.12.2016.
u 12:24

Real se bez Cristiana Ronalda, Luke Modrića, Karima Benzeme i Garetha Balea dobro namučio

Sergio Ramos ponovno je bio igrač odluke madridskog Reala. U utakmici 15. kola španjolske lige Madriđani su kod kuće pobijedili Deportivo sa 3:2.

Kapetan kraljeva je za pobjedu zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade. Real se bez Cristiana Ronalda, Luke Modrića, Karima Benzeme i Garetha Balea dobro namučio.

I dok su njegovi suigrači na terenu grčevito jurili pobjedu protiv momčadi iz La Coruñe, Cristiano Ronaldo u svečanoj loži Santiago Bernabéua nije skidao pogled sa svoje nove djevojke Georgine Rodriguez. 

>>Ramos ponovno spasio Real, Livaja strijelac za Las Palmas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije