Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 5:0

Real razbio Levante: Ronaldo zabio dva, Modrić igrao 80 minuta

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
18.10.2014.
u 18:17

Nezaustavljivi Cristiano Ronaldo zabio je dva pogotka. Prvo je u 13. minuti pogodio iz jedanaesterca, a onda u je zabio u 61.

Real Madrid u osmom je kolu španjolskog prvenstva razbio Levante, 18. momčad lige. Kraljevski klub je u Valenciji slavio s 5:0.

Nezaustavljivi Cristiano Ronaldo zabio je dva pogotka. Prvo je u 13. minuti pogodio iz jedanaesterca, a onda u je zabio u 61. Strijelci za Real još su bili Hernandez (38.), Rodriguez (66.) i Isco (82.).

Luka Modrić bio je u početnom sastavu Reala i igrao do 79. minute kada ga je zamijenio mladi Alvaro Medran. Luka je šepajući napustio teren, a još nije poznato je li nešto ozbiljnije.

>> Detaljnu statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com

>> Ulaznice za prvi hrvatski Clasico u Madridu prodane za samo 20 minuta

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
18:36 18.10.2014.

luka je odigrao vrhunsku utakmicu,steta sta nije zabio,imao je jednu odlicnu priliku i novinar je zaboravio napisat da je zamjenjen zbog ozljede,nadam se da nije nista ozbiljno o ronaldu ne treba trosit rijeci,vrh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije