Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka, polufinale

Manchester i Real odigrali bez pogodaka, Hart spasio City

Manchester City - Real, Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.04.2016.
u 22:36

Real je na gostovanju ostvario dobar rezultat, nije izgubio. Štoviše, bio je nešto bolji i u uzvratu će biti favorit, ali ni Manchester nije otpisan nakon prvih 90 minuta.

U prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka Manchester City i Real Madrid odigrali su bez pogodaka. Nije to bila pretjerano zanimljiva utakmica, tek pred kraj susreta malo se rasplamsalo, ali mreže se nisu tresle. Real je na gostovanju ostvario dobar rezultat, nije izgubio. Štoviše, bio je nešto bolji i u uzvratu će biti favorit, ali ni Manchester nije otpisan nakon prvih 90 minuta.

Kamilica u prvom dijelu

Za 'kraljeve' je krenulo loše i prije početka susreta jer Cristiano Ronaldo ipak nije dobio odobrenje liječnika za nastup, iako su ga gotovo svi očekivali u početnoj postavi. Pretpostavljalo se da se radi o ozljedi zbog koje je propustio utakmicu protiv Raya, ali Marca tvrdi da je na treningu istegnuo i tetivu te da je čak upitan i za uzvrat. Bilo kako bilo, Real je krenuo bez svog najboljeg igrača, što se osjetilo i na igri momčadi. U prvom dijelu Real je bio bezidejan, a kad takav bude i Manchester City, onda dobijemo - kamilicu.

Istinski zaljubljenici u nogomet koji su susret gledali bez emocija u prvom dijelu vjerojatno su prebacivali programe jer na terenu se nije moglo vidjeti puno toga zanimljivog. Prvi udarac uputio je Otamendi u 27. minuti - i to loše. Do kraja prvog poluvremena uzbuđenja nije bilo, a zanimljivo je da je statistika pokazala da u prvih 45 minuta niti jedna momčad nije uputila udarac u okvir gola. To se u svim utakmicama Lige prvaka ove sezone dogodilo svega četiri puta!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Nastavak susreta donio je sličan scenarij, barem do 70. minute kad se malo rasplamsalo. Prvo je Jese u 72. minuti glavom pogodio gredu, a minutu kasnije Modrić je pucao iznad gola. A onda je u nekoliko minuta Hart spasio svoju momčad. Obje prilike došle su nakon kornera, prvi put je Casemiro pucao, a Hart obranio nogom, a onda se Pepe našao sam ispred vratara domaće momčadi, ali mu je ovaj 'ušao' u udarac.

Luka se borio

Nešto je do kraja pokušala i domaća momčad, ali nedovoljno da bi se postiglo pogodak. Na kraju su obje momčadi i zadovoljne i nezadovoljne, znaju da ih čeka još 90 minuta u kojima će se dobiti pobjednika. Ipak, City mora biti svjestan da će mu biti iznimno teško jer madridska momčad neporažena je kod kuće. U Ligi prvaka ove sezone kod kuće je pobijedila sve utakmice, a nije primila niti jedan pogodak. Gol-razlika im je impresivnih 18:0. Još ako im se vratio Cristiano Ronaldo, koji je zaslužan za čak 77 posto njihovih golova u LP-u ove sezone, građanima neće biti nimalo lako.

Dodajmo kako je Luka Modrić odigrao svih 90 minuta, puno je pretrčao, borio se, ali bez konkretnog učinka. Mateo Kovačić utakmicu je odgledao s klupe.

Liga prvaka, polufinale:

Manchester City - Real Madrid 0:0

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
23:29 26.04.2016.

Real je za klasu bolja ekipa al budem ponovil - imaju sam dva vezna igrača (Modrić i Kroos), a to se na važnim tekmama osjeti !!! Ipak mislim kak buju Realovci u Madridu dobili s 2:0 !?

ST
Startrack
23:39 26.04.2016.

Ovaj trol sa fiksacijom na "lukicu". Luka je pruzio dobru partiju.

Avatar billyhamidovic
billyhamidovic
22:55 26.04.2016.

Ma kakav City popasace 5 komada u revansu,Prava je steta sto PSG ispade od ovako lose ekipe,?Kudi kako bi bilo interesantnije.Mislim da Zlatan si jede muda sam sebi veceras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije