Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna utakmica

Real slavio sa 7:3, Ronaldo zabio hat-trick i postao rekorder!

Real - Getafe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.05.2015.
u 22:55

Utakmica će se pamtiti i po debiju 16-godišnjeg Odegaarda, koji je u 57. minuti zamijenio Cristiana Ronalda.

Fenomenalnu utakmicu odigrali su u posljednjem susretu Primere ove sezone Real i Getafe. Gledatelji na Santiago Bernabeuu vidjeli su čak deset pogodaka, a 'kraljevski klub' slavio je sa 7:3.

Već u 13. minuti Cristiano Ronaldo je zabio nakon asistencije Marcela, ali od 22. do 26. minute gosti su preokrenuli. Prvo je Escudero izjednačio, a Castro zabio za 1:2. No, Ronaldo je u 32. zabio iz slobodnog udarca i tako postao igrač s najviše postignutih golova iz 'slobodnjaka' u povijesti Primere (zabio ih je 17, a Roberto Carlos 16). Ujedno mu je to bio 47. prvenstveni pogodak ove sezone, čime je ostvario svoj najbolji učinak u jednoj sezoni. Dvije minute kasnije zabio je i iz jedanaesterca pa je tako sezonu završio s 48 ligaških golova. Ipak, nije uspio oboriti Messijev rekord, Argentinac je u sezoni 2011./2012. postigao nevjerojatnih 50 golova!

No, uspio je Portugalac postati rekorder po broju osvojenih Zlatnih kopački, ovo mu je četvrta u karijeri! Ipak, ni njegov hat-trick u prvom dijelu nije bio dovoljan da domaćin na odmor ode s vodstvom jer je Lacen izjednačio na 3:3.

U nastavku je Real zaigrao ozbiljnije u obrani i nije više dopustio gostima da mu zatresu mrežu, a za njih su zabijali Chicharito, James, Jese i Marcelo.   Utakmica će se pamtiti i po debiju 16-godišnjeg Odegaarda, koji je u 57. minuti zamijenio Cristiana Ronalda.

Na kraju je tako Barcelona novi prvak Španjolske, s dva boda više od Reala.

>>Za naslov u Kataru Xavi će se boriti sa Cicom Kranjčarom

Komentara 21

Avatar Idler 3
Idler 3
23:27 23.05.2015.

Majstor je majstor. Šteta kaj ga nisu i ostali pratili (Benzema ozljeda, Bale i ozljeda i lutanje, pa i ozljeda našeg Luke) bila bi ovo najzanimljivija sezona ikad !!!

DU
Deleted user
00:38 24.05.2015.

Da, luda tekma, što je tu je, jedva čekam da vidim kako će se ekipa presložiti za slijedeću sezonu.

MI
mismis
01:54 24.05.2015.

doktor.buljko kaj se tice reprezentacije- pogledaj malo tko igra za Portugal. kao drugo, poklanjaju se penali?? ahaha pa da svaki dosudeni penal je bio na Ronaldu, jer on ipak igra sam na tom terenu,1 protiv 11. a kaj se tice toga da igra sam za sebe' na to se mogu sam nasmijat. kross je katastrofa bio, bale jos gori, luka fali, marcelo kak koju utakmicu, james je ok, benzemi treba 300 tisuca sansi da zabije gol- ajde mi reci s kim je covjek imao za igrat?? kak su nabrojeni odigrali u zadnjih 3 mjeseca? nikak. zato ne pricaj gluposti. kud srece da i real ima takve kao sto su neymar i suarez, pa da vidis kak bi i Ronaldo proigrao. kak je Messi prosle sezone odigrao? nije bas jel da. e pa vi uporno zaboravljate da je nogomet timski sport i da su ti potrebni suigraci koji ce takoder igrat na vrhunskoj razini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije