Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA ODŠTETA

Real mu dao otkaz, a sada mu mora platiti 300.000 eura

Eero Markkanen
Reuters/PIXSELL
30.11.2016.
u 20:14

Finski napadač je tražio 1,7 milijuna eura odštete, ali će odlukom Suda dobiti 300.000 eura.

Španjolski nogometni velikan Real Madrid odlukom suda mora finskom nogometašu Eeru Markkanenu (25) platiti 300.000 eura odštete jer otpušten prije isteka ugovora.

Markkanen je 2014. godine stigao na Santiago Bernabeu iz švedskog AIK-a potpisavši ugovor na četiri godine, ali je godinu dana kasnije dobio otkaz.

Finski napadač je tražio 1,7 milijuna eura odštete, ali će odlukom Suda dobiti 300.000 eura.

Markkanen trenutačno igra za AIK, a ove sezone je u 22 nastupa zabio osam golova. U dresu finske reprezentacije upisao je pet nastupa, a nedavno je bio u krugu kandidata za dvoboj protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2018. godine.

Pobjedu vatrenih u Tampereu pratio je s klupe za pričuvne igrače.

>> Kovačić odigrao 50. utakmicu za Real i ovim potezima zaradio ovacije publike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije