Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO PROMAŠIO PENAL

Real se vratio na dva boda iza Barcelone, Modrić izašao zbog boli u koljenu

Modrić
Reuters
18.04.2015.
u 21:53

Naš je veznjak u 60. minuti osjetio bol u koljenu pa je umjesto njega ušao Illarramendi. Španjolski mediji pišu da je Ancelotti izvadio Luku zbog opreza te da će se nakon pregleda znati hoće li moći u srijedu igrati protiv Atletica u Ligi prvaka.

Real Madrid vratio se na dva boda zaostatka za vodećom Barcelonom. Kraljevski je klub u 32. kolu Primere na svom Santiago Bernabeu svladao Malagu s 3:1.

Real je poveo u 24. minuti golom Ramosa koji je nakon ubačaja Ronalda ostao sam na drugoj vratnici. Portugalac je u 67. minuti mogao povisiti rezultat iz jedanaesterca kojega je izborio Rodriguez, no pogodio je vratnicu. Samo dvije minute kasnije za 2:0 zabio je Rodriguez sjajnim udarcem s 20 metara. Junami je u 71. minuti smanjio da bi konačni rezultat postavio Ronaldo u sudačkoj nadoknadi.

No, kad već nije Malaga, glavobolje Carlu Ancelottiju je zadao Luka Modrić. Naš je veznjak u 60. minuti osjetio bol u koljenu pa je umjesto njega ušao Illarramendi. Španjolski mediji pišu da je Ancelotti izvadio Luku zbog opreza te da će se nakon pregleda znati hoće li moći u srijedu igrati protiv Atletica u Ligi prvaka.

>> Korak bliže naslovu: Barcelona svladala Valenciju, zabili Suarez i Messi

Komentara 6

Avatar Abcda
Abcda
22:10 18.04.2015.

Nije Luka 'osjetio bol u koljenu' , nego je to bio zestok sudar sa protivnickim igracem , koljeno u koljeno i Luka je ostao lezati 5 minuta na travi , hvatajuci se za glavu .

Avatar cane.....matto
cane.....matto
22:17 18.04.2015.

...ima pep pravo...i Luka je bio kod onog metuzalema na nagovor Kovača..njegovo vreme je prošlo...bio je dobar ..jako dobar...al dođu bolji uvjek...

SP
Spezispezi
23:00 18.04.2015.

Prica se da kod nas suci favoriziraju neke klubove a kako je to tek u Spanjolskoj u korist Reala. Da to tako prozirno rade kod nas bilo bi mrtvi glava. Veceras Real zabije prvi gol iz dubokog zaledja, suci im sviraju slobodnjake ko na traci a protivniku ni mrvice ne daju. Penal nategnut ko puska. Svaki duel u korist Reala, pa tko ne bi pobjedio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije