Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTOR MADRIĐANA

Real i Ronaldo ne mogu bez Modrića: Ne zabijaju, lošije dodaju...

Ronaldo Modrić Bale
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
10.03.2015.
u 08:36

Kad je Luka u igri, 8,3 udaraca po utakmici ide u okvir, a kad ga nema, precizno je 6,9 udaraca po susretu. Također, momčad stvara više prilika. A i defenzivni je učinak bolji...

Kad se Luka Modrić ozlijedio, ostavio je Real na čelu španjolske lige, sa dva boda više od Barcelone nakon 11 kola. Danas, kada se očekuje njegov povratak na teren, Real je u lošem ritmu, izgubio je vrh, ima bod manje od Barce, i zapravo mu je nasušno potreban jedan novi impuls.

Prema statistici Goala u španjolskoj ligi, Real bez Modrića (uračunat je i sraz u petom kolu koji je Luka propustio zbog kartona) puno manje zabija golove, manje je precizan u udarcima, ali i dodavanjima. I premda upućuje jednak broj udaraca na gol, kad je Luka u igri, njih 8,3 po utakmici ide u okvir, a kad ga nema, precizno je 6,9 udaraca po susretu. Također, momčad stvara više prilika. A i defenzivni je učinak bolji...

Osim toga, Cristiano Ronaldo izgubio je dio ubojitosti u ova četiri mjeseca (pogotovo zadnjem) Lukina izostanka.

>> Čitavu statistiku pogledajte ma portalu Goal.com

>> Luka Modrić potezima na treningu dokazao da je spreman za povratak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije