Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNA UTAKMICA

Real tek nakon 22 jedanaesterca svladao Milan, Luka Modrić igrao prvo poluvrijeme

Real - Milan
Foto: Reuters
1/5
30.07.2015.
u 16:20

Pobjednika smo dobili tek u 11. seriji kada su penale izvodili vratari.

Real Madrid nakon jedanasteraca svladao je Milan (10:9) u Šangaju na International Champions kupu. Madriđanima se u ovoj utakmici vratio i Luka Modrić.

Modrić se oporavio od lakše ozljede zbog koje nije igrao protiv Intera i danas je nastupio od prve minute. U veznom redu je igrao u paru s Casemirom i igru je napustio na poluvrmenu budući da su oba sastava u nastavku zamijelika gotovo sve igrače.

Budući da u prvih 90 minuta nije bilo pogodaka, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. I pobjednika smo dobili tek u 11. seriji kada su penale izvodili vratari. Milanovom golmanu Donnarummi Casilla je obranio udarac i tu je priči bio kraj. Prije toga su neprecizni bili tek Kroos na jednoj i Bacca na drugoj strani.

>> Opširnije o utakmici pročitajte na Goalu

 

>> Luka Modrić: I believe I can fly...

Komentara 5

LU
lukaplantan
16:00 30.07.2015.

Pa i Poli je poznat.. ;)

TM
Tim_Minchin
18:32 30.07.2015.

skupo ce real platiti dovodenje sarlatana beniteza, real bezidejan i neopasan, al nema veze, glavno da trener prica spanjolski...

PU
pulizg
14:52 30.07.2015.

na kaj je taj legendarni milan spao da neznam niti jednog igraca osim golmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije