Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili protiv Athletica

Real do novog slavlja, Modrić i Kovačić dirigirali igrom

Real Madrid - Athletic Bilbao
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.02.2016.
u 17:55

Kovačić je igru napustio u 72. minuti, dok je Modrić odigrao cijeli susret i dobio žuti karton.

Real Madrid nastavlja s odličnim igrama pod vodstvom Zinedinea Zidanea. U 24. kolu španjolskog prvenstva upisao je novu pobjedu, pobijedio je Athletic Bilbao sa 4:2. Bio je to otvoren susret u kojem su obje momčadi imale svoje prigode, ali strijelci madridske momčadi su bili raspoloženiji.

Počelo je već u 3. minuti kad je Karim Benzema poslužio Cristiana Ronalda, Portugalac se sjajno oslobodio čuvara i još ljepšim udarcem zabio za 1:0. No, nije dugo trajalo vodstvo Reala, sedam minuta kasnije Eraso je zabio za 1:1.

Trgnulo je to Zidaneovu momčad koja je do poluvremena zabila još dva pogotka. Prvo je James zabio za 2:1, a pred odlazak na odmor Kroos je postavio 3:1.

U nastavku susreta nije bilo pogodaka do tri minute prije kraja kad je Ronaldo zabio za 4:1, a u sudačkoj nadoknadi Elustondo je smanjio. Kraljevski klub upisao 16. prvenstvenu pobjedu, ukupno petu u šest susreta otkako je Francuz sjeo na klupu. U tom razdoblju Real je iznimno efikasan, u šest susreta postigao je čak 23 pogotka.

Luka Modrić i Mateo Kovačić dobili su prigodu od samog početka, a Mateo je u devetoj minuti imao dobru priliku, ali je Iraizoz obranio njegov udarac i odbio u korner. Kovačić je igru napustio u 72. minuti, dok je Modrić odigrao cijeli susret i dobio žuti karton.

Real je preskočio Atletico, ali ima utakmicu više, te došao na bod do Barcelone, ali Katalonci imaju čak dva susreta manje.

>>Kramarić zabio prvijenac u Bundesligi pa dobio crveni karton

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

DU
Deleted user
18:26 13.02.2016.

Kovacic je odigrao dobro, Lukica se i nije vidio bas u prvom dijelu uglavnom zbog dobre igre ostalih igraca.

RI
rikavac
18:33 13.02.2016.

joj naslova dirigirali igrom?! Kovacic je odigrao solidno kad uzmes u obzir kolko malo igra a Lukica se nije ni vidio za razliku od prosle utakmice ,ova je ispod prosjeka tako da je naslov da su dirigirali igrom malo prenapuhan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije