Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA PRIMERA

Real demolirao Deportivo sa 8:2, Ronaldo zabio tri komada

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
20.09.2014.
u 18:29

Time su kraljevi definitvno izašli iz krize.

Real je bio u krizi, doživio dva uzastopna poraza u prvenstvu i svi su se bojali trećeg u nizu, što se nije dogodilo od 2009. godine. Međutim, Depor nije imao šanse, poraženi su sa 2:8 na domaćem terenu, pa je tako ovo tjedan iz snova za 'kraljeve' jer je i Basel u utorak u Ligi prvaka stradao sa 5:1.

Do prvog gola u 29. minuti gosti su stvorili tek jednu šansu, a onda je Ronaldo otvorio seriju. Nebeski je visoko skočio i s 12 metara prekrasno pogodio kut. Samo sedam minuta kasnije čudesno je zabio James Rodriguez!

Primio je loptu na 20 metara iskosa, opalio je i pogodio rašlje! Do odmora je još jedan gol dao CR nakon grozne reakcije vratara Luxa koji je istrčao u prazno na 35 metara. Sve je najavljivalo katastrofu domaćina...

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ronaldo je najbolji, ali u momčadi bih radije želio Ramosa

Komentara 2

MU
muh
19:29 20.09.2014.

A Lukica se polako seli na klupo.

UN
unbekant
06:43 21.09.2014.

a sto je s nasim Lukicom,nema hvalisanja,jutros,niti asistencije,niti gola,kod te sinocne serije od 8 komada......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije