Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI RIVALI

Razočaranog Messija pokušao je utješiti i Cristiano Ronaldo

Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
17.04.2014.
u 12:13

Razočaranom Messiju na kraju utakmice prišao je Cristiano Ronaldo koji nije igrao zbog ozljede, zagrlilo ga i pokušao utješiti...

Lionel Messi posljednjih je dana na udaru kritika jer se premalo trudi na travnjaku, a u istom tonu je nastavio i sinoć protiv Real Madrida. Argentinac nije puno toga pokazao i njegova je Barcelona na kraju izgubila sa 2:1 u finalu Kupa kralja.

Razočaranom Messiju na kraju utakmice prišao je Cristiano Ronaldo koji nije igrao zbog ozljede, zagrlilo ga je i pokušao utješiti...

No, navijači Barcelone nisu imali previše razumijevanja za svog najboljeg igrača. Nakon povrataka momčadi na Nou Camp optuživali su ga da se nije ni oznojio, a treneru Gerardu Martinu vikali su: "Tata odlazi!"

>> Junak Bale: Savršena večer... Idemo sada po sva tri trofeja

Komentara 4

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:40 17.04.2014.

BREAKING NEWS!: Barca traži ponavljanje utakmice! Navodno je trava bila prezelena :-P

KE
keepitreal
12:36 17.04.2014.

messi ga je krenuo primit za kitu

Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:32 17.04.2014.

Mali balavi patuljak dobio velike novce za ništa pa je sad umoran.Ovaj Ronaldo tri sata prije utakmice uređuje frizuru .Balavčad koja zarađuje silne novce za ništa.odmah na Goli Otok .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije