Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgled vara

Razbijačice anđeoskih lica: S ovim huligankama nema šale

huliganka Instagram
Foto: Instagram
1/7
28.06.2016.
u 14:45

Ruskinje nisu ništa manje opasne i ekstremne od muških im kolega.

Utrenirani i vojnički disciplinirani ruski huligani ostavili su krvav trag na francuskim ulicama i doveli u pitanje organizaciju Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji. A nisu jedina prijetnja, stranim navijačima prijete i huliganke!

Nisu toliko opasne na pogled, upravo suprotno, ugodne su oku. Ali nisu ništa manje opasne i ekstremne od muških im kolega. Tuku se po livadama i pripremaju za najveći događaj u njihovim huliganskim životima – svjetsku nogometnu smotru. Na njoj će moći pokazati što su sve naučile, piše tjednik Max!.

Posebno se ističe Olga Kuzkova, neonacistica koja je ostala bez titule Miss ruske Premier lige zbog stavova i ponašanja. Ta 22-godišnja navijačica moskovskog CSKA ne libi se tučnjava, kao ni njezina suparnica Julija Sergejeva (20), navijačica Urala “umjetničkog” imena Eva Braun...

>>Istražni zatvor za petoricu osumnjičenika iz Splita i Šibenika za izgrede na stadionu u Francuskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije