Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo zagrijavanje

Raspjevani ukrajinski navijači okupirali Trg bana Jelačića

Ukrajinski navijači
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/16
24.03.2017.
u 13:59

Najvjerniji su u hrvatsku prijestolnicu stigli još prije dva dana, ali danas su Trg bana Jelačića već od jutarnjih sati okupirali navijači sa žuto-plavim nacionalnim obilježjima

Ukrajinski navijači okupirali su Zagreb uoči večerašnje utakmice kvalifikacija za SP. Utakmica 5. kola Hrvatska – Ukrajina počinje u 20.45 sati, a na tribinama će biti barem tisuću navijača gostujuće reprezentacije.

Ukrajinci kažu da je u Zagreb krenulo čak 27 autobusa s navijačima. Najvjerniji su u hrvatsku prijestolnicu stigli još prije dva dana, ali danas su Trg bana Jelačić već od jutarnjih sati okupirali navijači sa žuto-plavim nacionalnim obilježjima.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na Trgu i u okolnim kafićima odjekuje pjesma i navijanje. U pismu prije 15-ak dana Ukrajinci su najavili kako su postigli dogovor s hrvatskim navijačima kako neće biti provokacija. Vjerujemo kako će danas sve proći mirno bez incidenata.

Gostovanje u Zagrebu definitivno će za ukrajinske navijače biti jedno od najbrojnijih u povijesti. Jedan od glavnih razloga takve posjete je važnost utakmice, ali i Zagreb koji je među najpopularnijih europskih turističkih destinacija.

>>Izbornik Čačić s igračima u šetnji gradom: Čeka nas velika zadaća

>>Bjeloruki gibon Kent prognozirao pobjednika u Maksimiru: Evo kakav je njegov izbor

Komentara 2

PI
pinkec
17:45 24.03.2017.

Dobro nam dosli decki! Osjecajte se kao doma, a na eventualne provokatore, ne obracajte paznju!

ZA
zadar1
14:30 24.03.2017.

mene su razocarali ukrajini.....rusi ih posamarali i oteli im po drzave a oni nista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije