Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO PRVENSTVO PA OTKAZ

Ranieri se emotivnim pismom oprostio od Leicestera

Claudio Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.02.2017.
u 22:49

Nakon euforije prošle sezone i osvajanja Premier lige sanjao sam ću u Leicesteru, klub koji volim, ostati zauvijek. Nažalost, to se neće dogoditi.

Smijenjeni trener Leicestera Claudio Ranieri emotivnim se pismom obratio javnosti i navijačima. Kaže da je nakon otkaza umro njegov san.

"Nakon euforije prošle sezone i osvajanja Premier lige sanjao sam ću u Leicesteru, klub koji volim, ostati zauvijek. Nažalost, to se neće dogoditi. Želim zahvaliti supruzi Rosanni i mojoj obitelji za beskrajnu potporu dok sam bio u Leicesteru. Zahvaljujem i Paolu i Andrei koji su me pratili na ovom putovanju, kao i Steveu Kutneru i Francu Granellu koji su doveli u priliku da budem prvak. Moram zahvaliti i Leicesteru. Avantura je bila nevjerojatna i živjet će u meni zauvijek. Hvala novinarima i medijima koji su uživali u izvještavanju o najvećoj nogometnoj priči", napisao je Ranieri i dodao:

"Zahvaljujem svima u klubu, igračima, zaposlenicima, svakome tko je bio tamo i bio dio onoga što smo postigli. Hvala i navijačima. Primili ste od prvog dana i voljeli me. Kao i ja vas. Nitko nam ne može oduzeti što smo napravili i nadam se da razmišljate o tome i da vam to izmamljuje osmijeh. Moji srca zahvaliti svima u klubu, svi igrači, zaposlenici, svatko tko je bio tamo i da je dio onoga što smo postigli. Bilo je to vrijeme čuda i sreće koje se ne zaboravlja. Bilo mi je zadovoljstvo i čast što sam bio prvak s vama."

>> 'Nitko nije slutio da bi se ovo moglo dogoditi, pa niti Ranieri'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije