Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leicester slavi naslov

Ranieri igračima: Zadavit ću vas ne odigrate li dobro

Leicester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.05.2016.
u 09:48

- Ozljedit ću ih vlastitim rukama, zadavit ću ih - našalio se menadžer Claudio Ranieri

Cijeli tjedan lisci su slavili naslov engleskog prvaka. No do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a menadžer Claudio Ranieri ne želi da mu se igrači previše opuste. Leicester u subotu (18.30 sati) igra protiv Evrtona i to će biti prilika da se na King Power stadionu proslavi najveći uspjeh kluba u povijesti. Navijači će tražiti pobjedu!

- Ubit ću ih, zadaviti golim rukama, ako vidim da se zafrkavaju i da nemaju pravi pristup igri - našalio se Ranieri i nastavio:

- Nogomet je naš posao i moramo igrati. Everton nas želi pobijedi, a mi si to ne smijemo dozvoliti. Dao sam igračima dan odmora i kada sam se vratio oni su dobro trenirali - rekao je Ranieri koji za ovaj susret ponovno može računati na Vardyja.

Leicesterov napadač vraća se nakon dvije utakmice kazne: 

- Sjajno je što se vratio. On je fantastičan igrač i naravno veoma važan dio naše momčadi - podvukao je Ranieri.

>>Leicester je ispisao sportsku bajku poput Gorana, Janice ili Ivice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije