Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupski dokapetan

Ramos odgovorio Ronaldu: Svi smo dio Reala i moramo se držati pravila

Sergio Ramos
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.09.2014.
u 16:39

- Svi mi možemo imati svoje mišljenje i to je u redu. Ne želim osuđivati Ronalda i njegove riječi, kao ni riječi bilo kojeg drugog suigrača. No, mi svi pripadamo klubu i moramo se pridržavati njihovih pravila

Cristiano Ronaldo izjavio je da klupski čelnici nisu smjeli prodati Angela di Mariju i Xabi Alonsa, a ta njegova izjava podigla je prašinu u Španjolskoj. Novinari su o tome odmah upitali i Sergija Ramosa, klupskog dokapetana.

- Svi mi možemo imati svoje mišljenje i to je u redu. Ne želim osuđivati Ronalda i njegove riječi, kao ni riječi bilo kojeg drugog suigrača. No, mi svi pripadamo klubu i moramo se pridržavati njihovih pravila. Svoje mišljenje držim za sebe, sad nije vrijeme da donosimo svoje zaključke.

A u posljednji trenutak u 'kraljevski klub' stigao je napadač Javier Hernandez, kojeg je Ramos nahvalio.

- On je igrač priznat u svijetu, prepoznatljiv, a smatram da u Realu može imati značajnu ulogu. Može donijeti samo pozitivne stvari, zaključio je dokapetan.

>>Ronaldo: Ne razumijem zašto smo prodali Alonsa i Di Mariju

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
17:16 02.09.2014.

Ako ovaj glupan ima svoje mišljenje i drži ga za sebe, zašto onda laje novinarima? Poentira na račun CR7?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije