Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Di Maria nije potreban

Ramos: Čestitam Atleticu, a nama će doći bolji dani

Luka Modrić Sergio Ramos
Reuters/Pixsell
23.08.2014.
u 09:33

- U drugom poluvremenu smo izgubili kontrolu igre. Trebali smo imati više loptu u posjedu, što smo radili jako dobro u prvom poluvremenu

Prvak Europe u novu sezonu krenuo je s polovičnim uspjehom. Prvo je pobijedio Sevillu i osvojio europski Superkup, a jučer je doživio poraz od Atletica u španjolskom Superkupu. Sergio Ramos vodio je tešku bitku s Mandžukićem, ali nakon susreta bio je razočaran, ali pokušat će sve što prije zaboraviti.

- Napuštamo stadion opušteni. Oni su zabili gol, publika ih je gurnula prema pobjedi i nam tome im čestitam. No, puno puta smo se morali nositi s porazima. No, ovaj osjećaj će proći, a nama će doći bolji dani, rekao je Ramos pa dodao:

- Kad god izgubiš je tužan dan. Voljeli bismo da smo osvojili trofej, ali ovako samo možemo čestitati Atleticu.

Carlo Ancelotti objasnio je zbog čega je Real izgubio.

- U drugom poluvremenu smo izgubili kontrolu igre. Trebali smo imati više loptu u posjedu, što smo radili jako dobro u prvom poluvremenu. Dopustili smo u nastavku Atleticu da se brani kako želi i tu pogriješili.

Osvrnuo se još jednom na Di Mariju koji nije bio ni na klupi.

- Odluka kluba jest da nam Di Maria nije potreban.

>>Luki Modriću prvo isključenje nakon 332 utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije