Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca u formi

Rakitić: Uživamo na terenu, baš se ugodno osjećamo

Real - Barcelona
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/9
25.11.2015.
u 14:05

- Znamo da smo jaki, ugodno se osjećamo i uživamo na terenu, a to je najbitnije

Barcelona je sinoć još jednom demonstrirala svu svoju moć. Nakon uvjerljive pobjede protiv Reala (4:0), jučer je stradala i Roma. Katalonski klub pobijedio je 6:1, a Ivan Rakitić pokazao je da je ozljeda iza njega i odigrao je svih 90 minuta.

- Uživamo na terenu, ne samo kada napadamo, već i kad se branimo. Znamo da smo jaki, ugodno se osjećamo i uživamo na terenu, a to je najbitnije. Kraj sezone još je daleko, imam još puno utakmica do kraja, rekao je Rakitić pa dodao:

- Zaista smo sretni, iako znamo da će doći utakmice u kojima ćemo morati pokazati više. No, idemo susret po susret. Zasad je bitno da uživamo u ovakvim trenucima, zaključio je hrvatski reprezentativac.

>>Bayern razbio Olympiakos, Barcelona na krilima Messija Romi zabila šesticu

Komentara 1

ZA
zambezi
14:42 25.11.2015.

Tako ce sigurno, pošto je tak dobar igrač i u reprezentaciji s ostalim nasim dobrim igračima kreirat i vodit momčad do pobjeda,pa ce pricat poslije kak se dobro osjecaju na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije