Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJA UTAKMICA

Rakitić: Uvijek se osjećam ugodno kad igram na svojoj poziciji

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.09.2014.
u 09:56

- Hvala Bogu da je ušla. Već sam se počeo nervozno vrpoljiti u svlačionici - rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Levantea, a predstavu je okrunio golom u 44. minuti. Bio mu je to prvi gol u dresu Barcelone.

- Hvala Bogu da je ušla. Već sam se počeo nervozno vrpoljiti u svlačionici. Ovo gostovanje je uvijek komplicirano, ali nakon isključenja Vyntre nam je postalo puno lakše. Moramo se i dalje boriti. Zahvalan sam na svakoj minuti koju odigram, najbitnije je da svaki put dam sve od sebe - rekao je Rakitić.

Igrao je na svojoj poziciji i pružio najbolju utakmicu u dresu Barcelone. Bio je desno u veznom redu, a trener Enrique odlučio se na formaciju 4-3-3.

- Uvijek se osjećam ugodno na svojoj poziciji, malo povučeno, ali kamo god na terenu da me trener postavi, sretan sam.

Barcelona sad ima svih 12 bodova u četiri utakmice, a krenuli su s pobjedom i u Ligi prvaka.

>> Rakitićev prvi pogodak za Barcelonu još će se dugo pamtiti!

Ključne riječi

Komentara 8

HE
henky
11:16 22.09.2014.

Ivan je stvarno lijepo odgojen mladić. kaže: "Uvijek se osjećam ugodno na svojoj poziciji, malo povučeno, ali kamo god na terenu da me trener postavi, sretan sam." Niko Kovač bi trebao cijeniti njegovu skromnost, a ne je zlupotrebljavati, jer ćee Ivan zahvalno igrati na svakoj poziciji na koju ga se stavi - a hoće li to biti najbolje za momčad nije njegova odgovornost nego trenerova! Tako da Kovačevo izvlačenje na način da mu igrači nisu nezadovoljni nije na mjestu jer ima pristojne dečke Ivana i Luku koji će igrati gdje ih se postavi bez prigovora, ali to je LOŠE za igru hrvatske reprezentacije i Kovač bi trebao konačno to i shvatiti i prestati dokazivati da je njegova nekadašnja pozicija predodređena za najbolje tehničare u momčadi - jer to naprosto nije istina. Usput za tu poziciju mu se nude dva sjajna igrača, koja su gotovo izgubljena za hrvatsku reprezentaciju, jer ih se ptpuno ignorira: Ademi (jel Niko vidi kako taj dečko pokriva teren, oduzima lopte, ima čelična pluća, odigrava…) i Jajalo (on je tjelesnom konstitucijom i tehničkim znanjem idealan za poziciju zadnjeg veznog! - vidi li to njemački genije Kovač i može li shvatiti da Schweinstaiger i Rakitić NISU na istoj tehničkoj ravni, jer je Ivan puuuuno suptilniji igrač od sjajnog Schweinstaigera, a Ivan je puno sličniji Reusu npr. Može li to "Nijemac" Kovač shvatiti?! i prestati maltretirati igrača(e) i naciju.

DU
Deleted user
12:44 22.09.2014.

Sada ćemo vidjeti koliko je Niko Kovač pametan i sposoban priznati da je Raketu ustrajno forsirao na krivom položaju. No bojim se da će se svesti na ono "ja najpametniji"

IK
ilija.karlovic.12
11:56 22.09.2014.

bok svima, nekidan sam uzeo dojavu od jednog covjeka i proslo je sto me dosta iznenaadila, okusao sam se i jucer i proslo je, uvjerio sam se u korektnost i prolaz parova. Ima za srijedu dojavu tecaja 15 ako je netko zainteresiran kontaktirajte ga na facebook profil: Siniša Jerić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije